2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz konferans salonunda düzenlenen program ile kutlandı. Edebiyat ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu tören öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile coşku içinde gerçekleştirilmiştir.

Okulumuzda düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Kahramanları"mıza hitaben öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini anlatan mektup ve şiir yazma yarışması sonuçlarına göre ödül alan öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürümüz Baki Gencer tarafından takdim edilmiştir.

Mektup yazma dalında 1. olan öğrencimiz: ESMANUR BOZDAĞ 11-İ

Mektup türünde : 9-G Sınıfından Merve BEDİR´e Mansiyon ödülü verilmiştir.

Şiir dalında  1. olan öğrencimiz: Bilal Berkehan KÖSE 9-G

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ankara´mızın Başkent Oluşu´nun 93. Yılı, okulumuz konferans salonunda 13 Ekim 2016 Perşembe günü Edebiyat ve Müzik öğretmenlerimizin öğrencilerimiz ile birlikte hazırlamış olduğu  program ile coşkuyla kutlandı. Düzenlenen programda yapılan konuşmalar, okunan şiirler ve  okul müzik grubunun seslendirdiği şarkılar beğeni toplandı.

AAAL OKUL AİLE BİRLİĞİ AĞUSTOS 2016 GELİR-GİDER DURUMU (TL)

Tem

Atatürk Anadolu Lisesi Başarılara Doymuyor.2016 yılında okulumuzda LYS´de İlk 100´e 2015 'de olduğu gibi yine 4 öğrencimiz,ilk 1000´e 21 öğrencimiz girerek okulumuzun başarısını devam ettirdi.Öğrencilerimizin okulumuz tarafından açılan destekleme ve yetiştirme kurslarına devam eden öğrenciler olması (sadece okulumuz katkılarıyla) ve bu başarının sağlanması sevincimize sevinç katmıştır.Emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere idareci, hizmetli ve diğer çalışanlarımıza ve Atatürk Anadolu Lisesine inanan, güvenen ve okulunda kalarak başarının mimarı olan öğrencilerimize ve onları yetiştiren değerli velilerimize teşekkür ederiz.Kendileriyle ne kadar övünsek azdır.

Hep birlikte nice başarılara ulaşmak dileğiyle.

ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

Haz

Atatürk Anadolu Lisesi Başarılara Doymuyor.2016 yılında okulumuzda YGS ´de İlk 100´e 2015 'de olduğu gibi yine beş öğrencimiz girerek başarısını devam ettirdi.Öğrencilerimizin okulumuz tarafından açılan destekleme ve yetiştirme kurslarına devam eden öğrenciler olması (sadece okulumuz katkılarıyla) ve bu başarının sağlanması sevincimize sevinç katmıştır.Emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere idareci, hizmetli ve diğer çalışanlarımıza ve Atatürk Anadolu Lisesine inanan, güvenen ve okulunda kalarak başarının mimarı olan öğrencilerimize ve onları yetiştiren değerli velilerimize teşekkür ederiz.Kendileriyle ne kadar övünsek azdır.

Hep birlikte nice başarılara ulaşmak dileğiyle.

ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

BAKİ GENCER

OKUL MÜDÜRÜ

May

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Düzenlediği 11.Klasik Batı  Müziği Çalgılarıyla Eser Seslendirme Yarışmasında Okulumuz Öğrencilerinden Sezin Yurtcu,Alperen Özergin ve İlker Sezer dereceye girmişlerdir.

Alperen Özergin            Klasik gitarda Ankara 2.si

İlker Sezer                   Keman Ankara 2.si

Sezin Yurtcu                 Yan flüt Ankara 3.sü

May

Okulumuz Tarih Öğretmeni Funda Oğuz  rehberliğinde 10 C,10 D,10 E,10 F, ve 10 G sınıfalrı ´´ Osmanlı Tarihi Proje Günleri´´ kapsamında bize Osmanlı tarihini yaşatmıştır.

May

Okulumuzda 17 Mayıs 2016 tarihinde ´´15 Mayıs Hava Şhitlerini Anma Haftası´´ sebebiyle hava kuvvetleri komutanlığından davet edilen konuğumuz Yarbay Ceylin Yıldırım´ın katılımları ile slaytlı sunumlar ve video gösterileri eşliğinde bir konferans etkinliği gerçekleştirilmiştir.Komutanlarımızın okul kütüphanemiz için kaynak kitap armağanları olmuştur.

Nis

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul edebiyat ve müzik öğretmenlerimizin öğrencilerimizle birlikte hazırlamış oldukları program eşliğinde coşkuyla kutlanmıştır.