Nis

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı okul edebiyat ve müzik öğretmenlerimizin öğrencilerimizle birlikte hazırlamış oldukları program eşliğinde coşkuyla kutlanmıştır.

Nis

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi Kutü´l Amare Zaferinin 100.yıl Anma Etkinlikleri kapsamında Hacettepe Üniversitesi (İnkılap Tarihi Bölümü Öğretim Üyesi) Tarih Profesörü Derviş Kılınçkaya okulumuza davet edilerek ´Dünden Bugüne Şehitlerimiz ve Kutü´l Amare´´ konulu bir konferans düzenlenmiştir.´Kut´ül Ammare Zaferi´´ konulu duvar gazetesi hazırlanarak zafere ait fotoğraf sergisi düzenlenmiştir.Kut´ül Ammare Zaferi´nin 100.yıl anısına kitap ayracı yaptırılarak öğrenci, öğretmenlerimiz ve ilçemiz okullarına dağıtılmış, ´Unutulan Zafer -Osmanlı´nın Kut´ül Ammare Zaferi´ isimli belgesel tüm okul öğrencilerimizle birlikte izlenilmiştir.

Nis

Ankara Atatürk Anadolu Lisesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ´´Dünden Bugüne Fotoğraflarla TBMM´´ konulu fotoğraf sergisi düzenlenmiştir.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Okulumuzda Törenle Kutlandı

Mrt

Öğrencimiz Ahmet Burak BARAKLI TUBİTAK Bilgisayar Olimpiyatları Devlet Okulları katagorisinde Türkiye 9.su olarak Bronz Madalya almıştır.Öğrencimizi kutluyor ,başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı ´nın Kabulü Okulumuzda Törenle Kutlandı.