ANKARA / YENİMAHALLE - Atatürk Anadolu Lisesi

Ock

"HALEP´E DESTEK OL"  Kampanyası ile okulumuz  Din Kültürü ve Ahl. Bilgisi zümresi ve öğrencilerin katkılarıyla kermesimizi yaptık.Yapılan kampanya sonucunda toplanan tüm gelir, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere banka hesabına aktarılmıştır.

Ara

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Atatürk´ün Ankara´ya gelişinin 97. Yıldönümü,okulumuz Edebiyat ve Müzik öğretmenlerimizin, öğrencilerimizle birlikte hazırladığı program eşliğinde kutlanmıştır.

Ara

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında, öğrencilerin boy-kilo ölçümü (VKI) alınarak, istatistikleri tutulmuştur.

Ekm

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında, 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü sebebiyle okul içi yürüyüş etkinlikleri düzenlenmiştir.

Ekm

Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında Sağlıklı ve Dengeli Beslenme Bilgilendirme panosu hazırlanmıştır.

Ara

Beslenme dostu okul projemiz kapsamında yapılan geleneksel AAAL 2016-2017 Portakaaal ve Mandaaalina  günü 22/12/2016 tarihinde okulumuzda eğlenceli yarışmalar ve etkinliklerle gerçekleştirilmiştir.

Kas

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 24 Kasım Öğretmenler Günü  okulumuz konferans salonunda düzenlenen program ile kutlandı.

Kas

10 Kasım 2016 tarihinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayıp Erdoğan´ın katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleştirilen Atatürkü Anma Törenine Okulumuz Öğretmen ve öğrenciler ile birlikte katılım yapılmıştır.

Kas

2016-2017 Eğitim Öğretim yılı 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuz konferans salonunda düzenlenen program ile kutlandı. Edebiyat ve Beden Eğitimi Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu tören öğrenci ve öğretmenlerin katılımı ile coşku içinde gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuzda düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi ve Kahramanları"mıza hitaben öğrencilerimizin duygu ve düşüncelerini anlatan mektup ve şiir yazma yarışması sonuçlarına göre ödül alan öğrencilerimize ödülleri Okul Müdürümüz Baki Gencer tarafından takdim edilmiştir.

Mektup yazma dalında 1. olan öğrencimiz: ESMANUR BOZDAĞ 11-İ

Mektup türünde : 9-G Sınıfından Merve BEDİR´e Mansiyon ödülü verilmiştir.

Şiir dalında  1. olan öğrencimiz: Bilal Berkehan KÖSE 9-G

Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ekm

Ankara´mızın Başkent Oluşu´nun 93. Yılı, okulumuz konferans salonunda 13 Ekim 2016 Perşembe günü Edebiyat ve Müzik öğretmenlerimizin öğrencilerimiz ile birlikte hazırlamış olduğu  program ile coşkuyla kutlandı. Düzenlenen programda yapılan konuşmalar, okunan şiirler ve  okul müzik grubunun seslendirdiği şarkılar beğeni toplandı.

Ekm

AAAL OKUL AİLE BİRLİĞİ AĞUSTOS 2016 GELİR-GİDER DURUMU (TL)

Tem

Atatürk Anadolu Lisesi Başarılara Doymuyor.2016 yılında okulumuzda LYS´de İlk 100´e 2015 'de olduğu gibi yine 4 öğrencimiz,ilk 1000´e 21 öğrencimiz girerek okulumuzun başarısını devam ettirdi.Öğrencilerimizin okulumuz tarafından açılan destekleme ve yetiştirme kurslarına devam eden öğrenciler olması (sadece okulumuz katkılarıyla) ve bu başarının sağlanması sevincimize sevinç katmıştır.Emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere idareci, hizmetli ve diğer çalışanlarımıza ve Atatürk Anadolu Lisesine inanan, güvenen ve okulunda kalarak başarının mimarı olan öğrencilerimize ve onları yetiştiren değerli velilerimize teşekkür ederiz.Kendileriyle ne kadar övünsek azdır.

Hep birlikte nice başarılara ulaşmak dileğiyle.

ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

Haz

Atatürk Anadolu Lisesi Başarılara Doymuyor.2016 yılında okulumuzda YGS ´de İlk 100´e 2015 'de olduğu gibi yine beş öğrencimiz girerek başarısını devam ettirdi.Öğrencilerimizin okulumuz tarafından açılan destekleme ve yetiştirme kurslarına devam eden öğrenciler olması (sadece okulumuz katkılarıyla) ve bu başarının sağlanması sevincimize sevinç katmıştır.Emeği geçen başta öğretmenlerimiz olmak üzere idareci, hizmetli ve diğer çalışanlarımıza ve Atatürk Anadolu Lisesine inanan, güvenen ve okulunda kalarak başarının mimarı olan öğrencilerimize ve onları yetiştiren değerli velilerimize teşekkür ederiz.Kendileriyle ne kadar övünsek azdır.

Hep birlikte nice başarılara ulaşmak dileğiyle.

ATATÜRK ANADOLU LİSESİ

BAKİ GENCER