08-10 ARALIK 2017  tarihinde yapılan BUZ PATENİ SENKRONİZE ŞAMPİYONASI´nda  okulumuz 11/A sınıfı öğrencisi Beril KANTAR Ankara Junior birincisi olarak altın madalya kazanmıştır.

29 Kasım 2017 Mevlid Kandili dolasıyla Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri ve  öğrencilerin ortak hazırlamış oldukları bir programla okulumuz konferans salonunda kutlandı.
Öğretmen ve öğrencilerimize  kapıda gül suyu, lokum ile karşılandılar. Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenimiz  Seyfettin Bulut´un Kur´an- ı Kerim Tilavetiyle başlayan programda günün anlam ve önemini anlatan konuşmayı Ali Çetinkaya (Allah sevgimizi Hz. Peygambere uyarak göstermek )yapmıştır.. Programda öğrenciler şiirler okudular, sinevizyon gösterisi sunuldu, öğrencilerden oluşan koro ilahiler söyledi ve orotaryo ile program sonlandı.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlaması okulumuz konferans salonunda öğretmenlerimizden oluşan koro ve solo şarkılar eşliğinde kutlandı. Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarız.

Dünyanın her yerinde öğretmenler insan topluluğunun en özverili ve saygıdeğer üyeleridir.

M.Kemal ATATÜRK

10 Kasım 2017 tarihinde saat 9:05 de saygı duruşu istiklal marşı ve şiir okumalarının gerçekleştirildiği bahçe töreninin ardından okulumuz konferans salonuna geçilerek Atatürk´ün Anma Töreni yapılmıştır. Okul Edebiyat ve Müzik ve Beden Eğitimi Zümre Öğretmenlerimiz ve  öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla Atamızı andık.

Okul Futsal takımımız Yahya Kemal Beyatlı Anadolu Lisesini yenerek, Ankara İl yarışmalarında devre dışı bıraktı. Beden Eğitimi öğretmenlerimizi kutlar, öğrencilerimize başarılar dileriz.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında, 3-4 Ekim Dünya Yürüyüş Günü sebebiyle okul içi yürüyüş etkinlikleri düzenlenmiştir

15 Temmuz Kahramanı Şehit Ömer Halis Demir´in kabri Niğde´nin Bor ilçesine bağlı Çukurkuyu beldesinde okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından mezarı başında anıldı.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 24/10/2017 Salı günü saat 14:00´de  okulumuz konferans salonunda yapıldı. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılı Okul Aile Birliği başkanımız Aysel BERKKAN görevine veda etti. Okulumuz Okul Aile Birliği yeni başkanı Ayşe Filiz Karalı seçilirken, yeni yönetim ve denetim kurulu oluşturuldu.

Ankara´mızın Başkent Oluşu´nun 94. Yılı, okulumuz konferans salonunda 13 Ekim 2017 Cuma günü Edebiyat ve Müzik öğretmenlerimizin öğrencilerimiz ile birlikte hazırlamış olduğu  program  coşkuyla kutlandı. Düzenlenen programda yapılan konuşmalar, okunan şiirler ve  okul müzik grubunun seslendirdiği şarkılar beğeni toplandı.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı birinci kaanat dönemi,18 Eylül 2017 tarihinde saat 8:30 da Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başladı. Tüm öğretmen ve öğrencilerimize başarılı güzel bir  eğitim yılı geçirmelerini dileriz.

Eyl

Ortaöğretim kurumlarında eğitim öğretime başlayan 9.uncu sınıf öğrencilerinin öğrenim görecekleri okul hakkında bilgilendirilmesi, akademik ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilere yeni girdikleri eğitim ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunacak becerilerin kazandırılması ve koruyucu bir eğitim ortamının oluşturulması amaçlarıyla  Milli Eğitim Bakanlığı (Ortaöğretim Genel Müdürlüğü) ve UNICEF işbirliğinde Ortaöğretime Uyum Programı Uygulama Kılavuzu geliştirilmiştir. Öğretmen, öğrencilerimiz ve velilerin  katılımyla uyum programı okulumuz tarafından 3 gün yapılmıştır.

Tem

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİ BAŞARILARILARINDAN DOLAYI KUTLAR,BAŞARI DA EMEĞİ GEÇEN İDARECİ, ÖĞRETMEN VE DİĞER PERSONELLERİMİZ İLE  VELİLERİMİZİ TEBRİK EDER. ÖĞRENCİLERİMİZE ÜNİVERSİTE HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

YGS DE  İLK 1500 'E GİREN ÖĞRENCİLERİMİZ

Haz

Türkiye Felsefeciler tarafından düzenlenen Liseler Arası  Düşün Yaz Felsefi Deneme yarışmasında 11-K sınıfı öğrencilerimizden Asım KAYA Türkiye 2.si olmuştur. Öğrencimizi ve Felsefe  öğretmenlerini tebrik ediyor, başarılar diliyoruz.