Mrt

12L Sınıfı Öğrencilerimizden Onur Çağın GÜRLEK YGS1 ve YGS2 puan türlerinde Türkiye 4. sü olmuştur. Kendisini, ailesini ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Mrt

2014-2015 Eğitim Öğretim yılı, okullar arası gençler yüzme müsabakalarında Ankara 2. si olan yüzme takımımız, gruplarda Sakarya´da yapılan gençler kız yüzme müsabakasında 3. olmuş ve Türkiye Şampiyonasına katılan tek devlet okulu olarak okulumuzu başarı ile temsil ederek Türkiye 9. luğu elde etmiştir. Sporcularımızı ve emeği geçenleri tebrik ederiz.

Mrt

Soru Çözme Odalarımız Faaliyete Girmiştir...

Öğrencilerimiz istediği zümre öğretmenine bu odalarda ulaşarak, öğretmenlerimizden yardım almaktadırlar.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü Öğretmen ve öğrencilerimizle Anıtkabir´e çelenk bırakarak andık

Mrt

9 Mart tarihinde Doğa Derneği tarafından tabiattaki canlılardan esinlenerek bilimsel buluşların anlatıldığı bir konferans düzenlendi.

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulü
sebebiyle okulumuzda anma töreni yapılmıştır.

Mrt

TÜRKİYE VE ORTADOĞU AMME İDARESİ ENSTİTÜSÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF.DR. OYA ÇİTÇİ 13.03.2015 Tarihinde Okulumuzda
Türkiye´de kadının toplumsal konumu konulu bir konferans vermiştir.

ÖĞRETMENLERİMİZİN FİZİKİ ŞARTLARININ KÖTÜ OLMASINDAN DOLAYI ŞİKAYETCİ OLDUĞU ÖĞRETMENLER ODASI VE ÇAY OCAĞI HZMETE AÇILARAK ÖĞRETMENLERİMİZİN KULLANIMINA SUNULDU.

Atamıza ve aziz şehitlerimize allahtan rahmet dileriz.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Sayın Kaymakamımız ve saygıdeger konuklarımızın katılımlarıyla coşkuyla kutlanmıştır.