Yönetici, öğretmen ve öğrencilerin sınai mülkiyet farkındalığını artırmak, yürütülen proje ve faaliyetler sonucunda ortaya çıkan yeniliklerin ve fikri ürünlerin sınai mülkiyet hakları kapsamında korunmasını sağlamak, Türkiye'nin teknolojik ve endüstriyel gelişmesine katkıda bulunmak, öğrencilerin çalışmalarını patentlemek, öğrencileri bu hususta teşvik etmek amacıyla Genel Müdürlüğümüz ile Türk Patent ve Marka Kurumu arasında imzalanan, "Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Türk Patent ve Marka Kurumu Eğitim İş Birliği Protokolü" kapsamındayer alan afiş ve broşürlerin okullumuz kütüphane, öğretmenler odası, laboratuvarlar, atölyeler gibi ortak kullanım alanlarında sergilenmiştir.

"15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Anma Günü " 12 Ekim 2021 Salı günü okulumuz konferans salonunda  Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Tülay KIRLAR tarafından hazırlanan törende Tarih öğretmeni Sema BALKIŞ, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapmıştır. Öğrencilerimizin şiir ve konuşmaları yer almış olup, hazırlanan görsel sunumlarla programa son verilmiştir.

13 Ekim Türkiye Cumhuriyetinin kalbi Ankara'nın başkent oluşunun 98. Yıl dönümü okulumuz konferans salonunda Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Melike Dönmez  ve Müzik Öğretmeni Ceyda Özeren'in hazırlamış olduğu programla kutlandı.

Tarih Öğretmenimiz Ferhat TORUK günün anlam ve önemine yönelik bir konuşma yaptı. Öğrencilerimizin okudukları şiirler ve öğrencilerimizden oluşan müzik grubunun dinletisi ilgiyle takip edildi.

2021 Zeka Oyunları yarışmasında Türkiye 3.sü olan 11. sıınf öğrencilerimize Okul Müdürümüz Baki GENCER tarafından okul töreninde madalyaları takdim edilmiştir. Yarışmaya takım halinde  katılan  11. sınıf öğrencilerimiz Tunahan TURGUT, Tuna AKMEHMET, Hilal Gökçen EREN ve Matematik öğretmenimiz Turan ÖZKAN'a teşekkür eder, öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlarız.

Tübitak ve Teknofest tarafından düzenlenen Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında okulumuz AAATLAS takımı 100 takım arasından  TÜRKİYE 5.si olup, Okul Müdürümüz Baki Gencer öğrencilerimize kupa ve madalyalarını takdim etmiştir.

Eyl

2021 yılı  eTwinning  kalite etiketi alan ve kuruculuğunu okulumuz Biyoloji öğretmeni Seval Akter'in yaptığı "Z Kuşağı İle Çalışıyoruz ve  Almanca öğretmenimiz Yeşim Satır'ın yaptığı Türkiye,Polonya ve Italya'dan ortaklı "Ich frage dich, du fragst mich"  isimli projelerinde görev alan öğrencilerimize  eTwinning kalite etiketi belgeleri, Okul Müdürümüz Baki GENCER tarafından okul töreninde verilmiştir. Başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

2021 YILI YKS ÜNİVERSİTE YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE GÖSTERDİKLERİ BAŞARIDAN DOLAYI TÜM ÖĞRENCİ ,İDARECİ,ÖĞRETMEN VE PERSONELİMİZİ TEBRİK EDER. ÖĞRENCİLERİMİZE ÜNİVERSİTE HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

BAKİ GENCER

Eyl

Kocaeli Körfez Yarış Pistinde Tübitak ve Teknofest tarafından düzenlenen Uluslararası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında okulumuz AAATLAS takımı 100 takım arasından  TÜRKİYE 5.si olmuştur.10.000 TL'lik para ödülü almaya hak kazanmış. Ödülü Sanayi ve Teknoloji Bakanı Yardımcısı Mehmet Fatih KACIR ile TÜBİTAK Başkanı Hasan MANDAL tarafından öğrencilerimize takdim edilmiştir.

Ayrıca Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Mustafa VARANK, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk BAYRAKTAR, TÜBİTAK Başkanı Hasan MANDAL standımızı ziyaret ederek araç hakkında okulumuz öğrencilerinden bilgi almış ve öğrencilerimizi başarılarından dolayı tebrik etmiştir.

Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimiz Sefa ÖZENİR'i kutluyoruz.

Eyl

Okulumuz Biyoloji öğretmeni Seval Akter' in öğrencilerimiz ile yaptığı "Z Kuşağı İle Çalışıyoruz" isimli projesi 2021 Yılı ETwinning Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Eyl

Kuruculuğunu okulumuz Almanca öğretmeni Yeşim Satır'ın yaptığı, Türkiye,Polonya ve Italya'dan ortaklı "Ich frage dich, du fragst mich" isimli projesi 2021 Yılı eTwinning Kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ağu

Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın gerçekleştirdiği ve Türkiye Belediyeler Birliği himayesinde düzenlenen "Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi"nde Millî Eğitim Bakanlığı da öğrencilerin özgün projeleri ile gençlere yönelik  etkinlikleriyle yer aldı. ATO Congresium da yapılan etkinliğe okulumuz öğrencileri TÜBİTAK TEKNOFEST Teknoloji yarışmaları kapsamında Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışması için hazırlamış oldukları elektrikli araç ile katılmış ve yoğun ilgi görmüştür. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Emre BİLGİLİ araç hakkında okulumuz öğrencilerinden bilgi alarak, öğrencilerimizi tebrik etmiştir.

Ağu

Öğrencilerimizi üstün başarılarından dolayı kutlar, emeği geçen tüm idareci, öğretmen ve personelimize teşekkür eder, öğrencilerimize üniversite hayatlarında başarılar dilerim.

Baki GENCER

Tem

2021 YKS'de okulumuz öğrencisi 12/E sınıfından Sıla KIZILIRMAK TÜRKİYE 7.si ve 12/N sınıfından Batuhan DİNÇER TÜRKİYE 8.si olmuştur. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar, başarıda emeği geçen idareci, öğretmen ve personellerimizi tebrik eder. Her iki öğrencimize üniversite hayatlarında başarılar dileriz.

BAKİ GENCER

Tem

TÜBİTAK "2202 - Bilim Olimpiyatları Programı" kapsamında seçilip yetiştirilerek milli takımlarda yer almaya hak kazanan altı genç bilim insanımız, Mathematical Society of Southeastern Europe (MASSEE) tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen 24. Genç Balkan Matematik Olimpiyatı'nda ülkemizi temsil etti. Ülkemizi temsil eden ekipte bulunan ve gümüş madalya kazanan 9. sınıf öğrencimiz Furkan ERDEN'i  tebrik ediyoruz.

Tem

Okulumuz Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışmasına katılan  AAAtLas takımı çalışmalarına devam ediyor.