TÜRKİYE ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASINDA OKULUMUZ İKİ TAKIMLA TÜRKİYE FİNALİNE KATILMAYA HAK KAZANDI.

Türkiye Zeka Vakfı'nın düzenlediği Türkiye Okullararası Zeka Oyunları Şampiyonasına katılan öğrencilerimiz önce il finalleri, ardından Bölge Finallerini kazanarak 20 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan Türkiye finallerinde yarışmaya hak kazandı.

Şampiyonaya katılan 11. Sınıf öğrencilerimiz Tunahan TURGUT, Tuna AKMEHMET,Hilal Gökçen EREN  bölge finalinde 2. Olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

9. sınıf öğrencilerimiz Işıl Sena ÖZKARA, Murat ÖZOK, Öykü Akınay bölgede 10. Olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

Başta emeklerini esirgemeyen Matematik öğretmenimiz Turan ÖZKAN'a teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

12-02-202112-02-2021

Yayın: 12.02.2021 - Güncelleme: 19.02.2021 11:50 - Görüntülenme: 933