Okul Ortaklığı Projesi , Proje Çalışmalarımız (Tübitak Etwinning Erasmus Vb.)

Zümremiz öğretmenleri ve ortak okul zümre öğretmenleri ile tanışıp ortak faaliyetleri yürütmek üzere bir Whatsapp grubu kurulmuştur. Oradan ortak faaliyet planına göre etkinlikleri planlama ve fikir alış verişi yapılmaktadır. Plandaki faaliyetlerin görüşülmesi için bir toplantı gerçekleştirilmiştir. İki okulun öğretmenlerinin katıldığı zümre toplantısında ortak okul planında zümremizle ilgili olan Erasmus+,eTwinning,ulusal yarışmalar ve Teknofest ile ilgili karşılıklı bilgilendirmeler yapılmıştır. Ortak okulun bir Erasmus + projesi başvurusu ve iki eTwinning projeleri bulunduğu öğrenilmiştir. eTwinning projeleri dahilinde ortak okulumuzun oylama sürecine  zümremiz ve öğrencilerimiz de katılarak onların projelerine katkı sağlanmıştır.Erasmus+ projelerimiz ve eTwinning projelerimiz hakkında ortak okul zümrelerimiz bilgilendirilmiştir.Teknofest çalışmalarımız ortak okul zümrelerimize tanıtılmıştır. Plana göre Mart ayının son haftasında Teknofest çalışmamızla ilgili  bir video okulumuz tarafından hazırlanıp ortak okul öğretmenlerine ve öğrencilerine tanıtım yapılması kararlaştırılmıştır. Ayrıca bu toplantıda, Ortak plana göre ortak eTwinning gününün kutlaması 13- 14 Mayısta yapılması kararlaştırılmıştır. Bunlara ek olarak yıllık planlar ve ortak sınavların işleyişi konusunda karşılıklı paylaşımlar olmuştur.

18-03-202418-03-202418-03-202418-03-202418-03-2024

Yayın: 18.03.2024 - Güncelleme: 18.03.2024 15:42 - Görüntülenme: 76