E-TWİNNİNG PROJEMİZ...

Kuruculuğunu  okulumuz Ankara Atatürk Anadolu Lisesi İngilizce öğretmenimiz Şule KİLİTÇİ'nin yaptığı "Friendiship:Cross-border coordination against Covid-19)adli E-Twinning projemiz, MEB Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Ulusal Destek Servisi tarafından onaylanmıştır.Zonguldak Şehit Prof. Dr.İlhan Varank Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi "Covid 19 Salgın Sürecinde Arkadaşlık " E-Twinning projemizde öğrencileriyle proje ortağı olarak yer alacaktır. Projenin temel amacı öğrencilerimizin evde kalmak zorunda olduğu bu olağanüstü zamanlarda kendilerini yalnız hissetmemeleri ve teknolojik araçları kendi avantajları için de kullanarak yeni yerler görmeleri ve akranlarıyla pandemi sürecini yürütmede ve kendi yaşam alanlarını belki de hiç şehrimizi görmemiş arkadaşlarına tanıtma fırsatı yakalamalarıdır. Proje çalışmalarından ötürü öğretmenimiz Şule KİLİTÇİ'ye teşekkür ediyor birlikte çalışacağı öğrencilerimize ve proje ortağımıza başarılar diliyoruz.

30-12-2020

Yayın: 30.12.2020 - Güncelleme: 19.02.2021 11:51 - Görüntülenme: 1478