Mrt

Merhaba Değerli Eğitimciler, Öğrenciler ve Veliler,

Biz, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi olarak heyecan verici bir E-Twinning projesi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz! "Bu Toprağın Efsaneleri" adını taşıyan projemiz, öğrencilerimizi farklı kültürlerle buluşturarak kültürlerarası iletişimi güçlendirmeyi ve öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Bu projede Raile GÜLSEVEN (ANKARA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ), CORINA ALINA VOICILĂ (PALATUL COPIILOR PITESTI),Melike Dönmez(ANKARA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ),Gülsem Çetin (Nafi Güral Fen Lisesi), Zeki Kilitçi(Nafi Güral Fen Lisesi) ortaklığında Romanya ve Türkiye iş birliği ile öğrenciler bir araya gelerek bilgi ve deneyim paylaşacaklar.

Bu projede yer alacak olan her bir katılımcı, kültürel çeşitliliğin zenginleştirici gücünü keşfetme şansına sahip olacak. "Bu Toprağın Efsaneleri" projesi, öğrencilerimizin dünya vatandaşı olma yolundaki adımlarını desteklemek ve onları gelecekteki başarılarına hazırlamak amacıyla tasarlanmıştır.

Bu heyecan verici yolculukta bize katılın ve birlikte öğrenmenin keyfini çıkaralım!

Saygılarımızla,

Mrt

2023/2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Sınav Senaryoları Ve Konu Dağılımı

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı II.Dönem 1. Ortak Sınav Tarihleri....

21 NİSAN 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı için Başvuru ve Uygulama Kılavuzuna linki tıklayarak ulaşabilirsiniz.

2023 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Ortak Sınav Senaryoları Ve Konu Dağılımı

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. Dönem Ortak Sınav Tarihleri

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı I.Dönem Veli Toplantısı 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15:30'da yapılacaktır.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 1. MAZERET SINAV TARİHLERİ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KASIM AYI MENÜSÜ

2023 Ortak Sınav Senaryoları ve Konu Dağılımı aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 18/10/2023  Çarşamba günü saat 14.00'de okulumuz konferans salonunda yapılacaktır. Çoğunluk sağlanamaması durumunda söz konusu toplantı 25/10/2023 Çarşamba günü saat 14.00'de aynı yerde aynı gündem maddeleriyle yapılacaktır.

2023-2024 Öğretim Yılı Ekim Ayı Menü Listesi

EYLÜL AYI MENÜ LİSTESİ