E-Twinning Projesi Tanıtımı: "Bu Toprakların Efsaneleri"

Merhaba Değerli Eğitimciler, Öğrenciler ve Veliler,

Biz, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi olarak heyecan verici bir E-Twinning projesi başlatmanın mutluluğunu yaşıyoruz! "Bu Toprağın Efsaneleri" adını taşıyan projemiz, öğrencilerimizi farklı kültürlerle buluşturarak kültürlerarası iletişimi güçlendirmeyi ve öğrencilerimizin dil becerilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Bu projede Raile GÜLSEVEN (ANKARA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ), CORINA ALINA VOICILĂ (PALATUL COPIILOR PITESTI),Melike Dönmez(ANKARA ATATÜRK ANADOLU LİSESİ),Gülsem Çetin (Nafi Güral Fen Lisesi), Zeki Kilitçi(Nafi Güral Fen Lisesi) ortaklığında Romanya ve Türkiye iş birliği ile öğrenciler bir araya gelerek bilgi ve deneyim paylaşacaklar.

Bu projede yer alacak olan her bir katılımcı, kültürel çeşitliliğin zenginleştirici gücünü keşfetme şansına sahip olacak. "Bu Toprağın Efsaneleri" projesi, öğrencilerimizin dünya vatandaşı olma yolundaki adımlarını desteklemek ve onları gelecekteki başarılarına hazırlamak amacıyla tasarlanmıştır.

Bu heyecan verici yolculukta bize katılın ve birlikte öğrenmenin keyfini çıkaralım!

Saygılarımızla,

Yayın: 25.03.2024 - Güncelleme: 25.03.2024 11:29 - Görüntülenme: 158