´ANADOLU MEKTEBİ YAZAR OKUMALARI´ PROJESİ SEBEBİYLE SAKARYA ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYESİ SAYIN PROF. DR. SAMİ GÜÇLÜ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ve lise öğrencilerini Türk Edebiyatı eserlerini okumaya teşvik eden ´Anadolu Mektebi Yazar Okumaları´ projesi etkinlikleri kapsamında Eski Bakan Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ okulumuzu ziyaret etti. 23 ilde Lise 10´uncu ve 11´inci sınıflardaki gönüllü öğrenci ve öğretmenlerden oluşturulan okuma gruplarıyla uygulanan proje ile ilgili bilgi veren Prof. Dr. Sami Güçlü bunun, 2012 yılında Sakarya'da bir grup öğrenciye bir yazarın bütün kitaplarını okuyarak onu anlamaya dönük bir çalışma başlattığını ve bu projeyi daha sonra Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte 23 ilde 500 öğrenci ile yürütmeye devam ettiklerini anlattı. Seminer sonunda öğrencilerimiz ile özel olarak ilgilenen Prof. Dr. Sami GÜÇLÜ, okulumuzun Z Kütüphanesini de inceledi.

Yayın: 27.02.2017 - Güncelleme: 25.12.2021 14:39 - Görüntülenme: 15302